X

Søk

 

Inneklima i norske hjem

Har du tenkt på å tilby sentralstøvsuger som en del av ventilasjonen? Ventilasjon i kombinasjon med riktig renhold av boligen er avgjørende for å skape en sunn luft inne.

 

 

Optimalt inneklima: For at inneklimaet skal være optimalt er det viktig med god ventilasjon, men riktig renhold har også mye å si for luftkvaliteten.


 

 

Inneklima i norske hjem

Opptil 90 prosent av tiden vår blir tilbrakt i hjemmet, så et sunt inneklima er svært essensielt for oss.

De fleste er klar over at et usunt inneklima kan føre til helseproblemer, og at kvaliteten på luften vi puster inn har en direkte innvirkning på helsen vår. De vanligste plagene er hodepine, unormal tretthet, tørr hud, kvalme, luftveisinfeksjoner og nedsatt konsentrasjon- og arbeidsevne.

Ventilasjon i kombinasjon med riktig renhold av boligen er avgjørende for å skape en sunn luft inne.

 

Ventilasjon

Balansert ventilasjon sikrer et godt inneklima i alle rom, året rundt. Grunnprinsippet for balansert ventilasjon er at forurensninger, fukt og lukt fjernes fra hjemmet og frisk luft tilføres.

 

Fordelene med et ventilasjonssystem

Du har kontroll på luften som strømmer inn og ut av boligen og systemet fjerner forurenset luft, bakterier og fuktighet.

Temperaturen i et ventilert rom er behagelig å oppholde seg i, og luften blir ikke tett og innestengt. Med god ventilasjon i hjemmet reduseres risikoen for kondens som kan lede til mugg, råte og helseproblemer.

 

Sentralstøvsuger anbefales av NAAF

I motsetning til konvensjonelle støvsugere som resirkulerer støvete luft, fjerner et sentralstøvsugersystem alt av kontaktsmuss, støv, midd, pollen, dyrehår og transporterer det ut av hjemmet. Norges astma- og allergiforbund anbefaler derfor bruk av sentralstøvsuger framfor den tradisjonelle støvsugeren.

SENTRALSTØVSUGER: Anbefales av Norges astma- og allergiforbund.

 

Medlemstilbud!

Ut mai har du som VBL-medlem muligheten til å skaffe deg et komplett system fra Östberg som inneholder sentralstøvsugeren Beam 285 (inkl. 9m slangepakke og rørpakke) og HERU 100 ventilasjonsanlegg med 8 punkter, ferdig prosjektert for kr 21.595,- (Ordinær pris 49.300,-).

 

Kontakt:

Jørn Tørmoen

Mobil:   989 04 310
Mail:     jt@ostbergnorge.no

[Publisert: 09.05.18]