X

Søk

 

Blikkenslager Elisabth Heien er en av 15 finalister til å bli Norges hyggeligste håndverker!

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker har fått inn over 800 nominasjoner på hyggelige håndverkere over hele Norge. Blikkenslager Elisabeth Heien er eneste blikkenslager og eneste kvinnelige finalist!

 

Positivt for bransjen og faget!

15 finalister er nå valgt ut, og publikum kan være med og stemme dem frem helt til kåringen på Bygg Reis Deg. Elisabeth Heien, som driver eget firma i Fevik, er den eneste kvnnelige finalisten av de 15, i tillegg er hun blikkenslager. VBL oppfordrer alle blikkenslagere, og andre, til å bidra til å skape positiv oppmerksomhet for faget og bransjen. Stem på Elisabeth!

STEM HER
 

Stort engasjement for kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker

- Vi er overveldet over det enorme engasjementet for konkurransen. 800 nominasjoner og flere titusen avgitte stemmer viser at det finnes mange dyktige og hyggelige håndverkere over hele Norge. Det viser også at mange nordmenn er fornøyde med håndverkerne sine. Juryen er imponert over hver og alle de nominerte, og vi hadde en svært vanskelig jobb da vi valgte ut de 15 finalistene, sier Magnus Müller i Dipper, som er en av initiativtakerne til konkurransen.


Vinneren kåres på Bygg Reis Deg fredag 20. oktober kl. 12.00. Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.


- Basert på nominasjonene ser vi at alle finalistene er dyktige fagpersoner som strekker seg det lille ekstra. Det blir vanskelig å kåre en vinner, så nå jakter vi på den av de 15 som virkelig har det ekstra som skal til for å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Müller i Dipper.

 

Finalistene er:

 

Her kan du se alle finalistene på en samlet oversikt.

 

Konkurransen er et initiativ fra Dipper og Mittanbud.no, i samarbeid med Bygg Reis Deg. Premiene til vinneren er sponset av Hertz, BergersenFlis, Beckers, Tools, BuildIt, Håndverksdata, Dipper og Mittanbud.

 

[Publisert: 12.10.17]