X

Søk

 

Kurs som anbefales av VBL

På denne siden legger vi ut informasjon om kurs som er relevante for våre medlemmer. Kursene leveres av aktører som vi anser som solide og seriøse.


 

25.-26

oktober

 

 Oslo
 

Innregulering Grunnkurs. Dette todagers innreguleringskurset gir deltakerne praktiske og teoretiske kunnskaper om instrumentering, målemetoder, innreguleringsmetoder og anleggstekniske forutsetninger for innregulering av ventilasjonsanlegg.

Les mer og meld deg på her.

 

SINTEF

 

27.-28.

oktober

 

  Oslo

Innregulering av behovsstyrete ventilasjonsanlegg.Har du nok kunnskap om behovsstyrte anlegg? Dette innreguleringskurset tar deg gjennom ulike hovedtyper og styringsprinsipper, samt hva som skal til for å få et velfungerende anlegg.

Les mer og meld deg på her.

  SINTEF
 

  Bergen            

Kurs for byggebransjen. Baskurs 1 og 2, Byggeplass og ledelse/prosjektlederkurs. Tidspunkt  for kursene tilpasses og kan diskuteres med hver enkelt som er interessert. Kursene kan også holdes andre steder i landet etter nærmere avtale.

Les mer og meld deg på her.

  Kronen Consulting

20.Februar

 

Scandic Bergen Airport

 

 

Kurs Håndtering av avvik og endringer.

 

 

Pris er kroner         2.300.-  pr. person.

Kurset gjennomføres med at vi først har en time til halvannen teoretisk gjennomgang og så har vi deretter en praktisk bolk både i forhold til håndtering av avvik og endringer, som varer i 3 – 4 timer. Deretter en liten oppsummering før kurset er slutt.

 

Påmelding til kjell.heggernes@bkbl.no 

OBS: Påmelding må skje senest 06.02.17

 

 

 

 

 

Bing Hodneland

  

 

 

 

[Publisert: 28.06.13]